Filemon's Food
Bemutatkozás
Az eddig megtett út
Csorba Orsolya Filemon's Food |
Gimnázium után egyre többet kezdtem főzni a baráti társaságokban és jöttek a kérdések, kérések: "Ez hogyan készül?", "Átküldöd a receptet? Én is kipróbálnám..."! Ekkor kezdtem el írni a Filemon's Food-ot. Aki ismer tudja, hogy rajongok a macskákért és a blogot is gyermekkori pajtásomról, egy karthauzi kandúrról neveztem el.
Örömmel és büszkén figyeltem, hogy a heti 5-10 olvasóból hogyan lett napi több száz látogatója a blogomnak. Közben pedig egyre többször főztem egyre nagyobb társaságoknak: baráti összejöveteleken, szülinapi bulikra, karácsonyi partykra, céges csapatépítőkre.
A jövő
28 év kellett, hogy tudatosuljon bennem: a gasztronómia az, amivel foglalkozni szeretnék. Eddig csak hobbinak tartottam és tiltakoztam ellene, hogy ez legyen a munkám. Úgy gondoltam akkor megunom és kiábrándulok a vendéglátásból. Ma már ezt másképp látom.
Nekem a főzés meditáció: elmélyedni a színekben, illatokban, ízekben, hangokban. Az egyik legnagyobb öröm számomra másoknak főzni. Tapasztalatból tudom és hiszem, hogy az emberek szívéhez a gyomrukon át vezet az út. Egy finom fogástól még a legkeményebb ember is ellágyul, boldogabb lesz, kinyílik a szíve és a lelke.
Ezért döntöttem el, hogy elindítom a Filemon's Food catering vállalkozását. Szeretném, hogy mások is megtapasztalhassák azt, hogy a főzés és a vendéglátás mennyi örömöt és mosoly tartogat.
0 vélemény