Filemons Cream

Sültcsirke mézzel, gyömbérrel, ananásszal és chilivel




A méz, a szójaszósz, a gyömbér és a fokhagyma kombinációja régóta a kedvencem. Most egy kis ananászlével és chilivel bolondítottam meg az egészet, melytől -ahh - hihetetlenül pikáns lett! Dupla nyami-nyami díjas nálam!

Hozzávalók 2 főre:

2 egész csirkecomb
2 evőkanál (nem édes) szójaszósz
1 evőkanál méz
1 teáskanál reszelt fokhagyma
1 teáskanál reszelt gyömbér
1 dl ananászlé
friss csilipaprika karikák ízlés szerint

A "mártás" hozzávalóit összekeverjük, majd a tűzálló tálba helyezett combokra öntjük. Lefedve, 180 fokos sütőben 50 percet sütöm, majd a tetőt levéve további 15-20 perc alatt ropogósra pirítom a bőrét. Tálaljuk rizzsel!

You Might Also Like

0 vélemény

Flickr Images