Filemons Cream

Sült csirkecomb zöldségágyon


Ha lusták vagyunk külön köretet készíteni, akkor a legegyszerűbb, ha a hússal együtt megsütjük a zöldségeket. Bármilyen zöldséget, amit csak szeretnénk. 

Hozzávalók:

fejenként egy egész csikrecomb
só, bors
kakukkfű, borókabogyó
paradicsom, paprika
fokhagyma, hagyma
és sok- sok zöldség: burgonya, cékla, karfiol, padlizsán, cukkíni, gomba....

A lényeg, hogy a zöldségek kerülnek alulra, a befűszerezett combok pedig felülre. Érdemes a köretet is külön enyhén fűszerezni, mielőtt rárakjuk a húst. Alufóliával lefedve 45 percig sütöm 180 fokon, majd további 20 percit a fólia nélkül.  Egyszerű, ugye? 




You Might Also Like

0 vélemény

Flickr Images