Filemons Cream

Színes saláta


A következő salátához minden zöldséget vágjunk olyan vékony csíkokra, amennyire csak tudjuk. A zöldségekhez direkt nem írok mennyiséget, arányokat, mindenki a maga ízlése szerint keverheti össze őket.

Hozzávalók:

sárgarépa
póréhagyma
lila és fehérképoszta vegyesen
csirkemell filé (1 főre kb 20 dkg)
mustár
méz
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megpirítjuk. Kihűtjük és felszeleteljük. A vékony csíkokra vágott zöldségeket összekeverjük, egy tálra halmozzuk. Ráhelyezzük a csirkemell-szeleteket. Elkészítjük az öntetet, ami roppant egyszerű: 2 rész mustárt és egy rész mézet alaposan összekeverünk. Ízlés szerint használhatunk "sima", dijoni, vagy magos mustárt is. Ezek után csak ráöntjük a salátánkra és már fogyasztható is.

You Might Also Like

0 vélemény

Flickr Images