Mártogatósnak tortilla chips-hez, vagy öntetnek mexikói ételekhez.
Fogunk két szép érett, puha avokádót. Félbevágjuk, kimagozzuk, majd kikanalazzuk a héjából.
Egy fél lime levét.
Egy paradicsomot.
Egy fél fej hagymát.
Egy gerezd fokhagymát.
Két friss zöld csilipaprikát.
Egy teáskanál koriandert.
Egy kis sót és fehérborsot.
Egy fél lime levét.
Egy paradicsomot.
Egy fél fej hagymát.
Egy gerezd fokhagymát.
Két friss zöld csilipaprikát.
Egy teáskanál koriandert.
Egy kis sót és fehérborsot.
Bedobunk mindent a daraboló gépbe (u.n. cutter) és pürésítjük.
Ha nincs ilyesmink akkor minden nagyon nagyon finomra vágunk, majd villával az egészet összetörjük/összedolgozzuk.
Egyből fogyasszuk, mert az avokádó hajlamos hamar megbarnulni.
Ha nincs ilyesmink akkor minden nagyon nagyon finomra vágunk, majd villával az egészet összetörjük/összedolgozzuk.
Egyből fogyasszuk, mert az avokádó hajlamos hamar megbarnulni.
0 vélemény